تغذیه در دوران بارداری، راز سلامت مادر و جنین

مثبت اندیشی روانشناسی در زمان بارداری، برخی آنزیم‌های کبدی کم و برخی زیادتر می‌ شوند هرچند این تغییرات منجر به ایجاد بیماری خاصی در مادر نمی‌شود، اما در بررسی آزمایشگاهی این تفاوت‌ها در خون مادران باردار مشاهده می‌گردد زردی در بارداری از بیماری‌های شایع کبدی در بارداری، یرقان عودکننده بارداری یا زردی بارداری است که در اثر تغییرات هوونی، میزان اسیدهای صفراوی در خون افزایش یه و منجر به خارش شدید می‌گردد این خارش به خصوص در کف پاها رخ می‌دهد، اما می‌تواند تکنیک های مثبت اندیشی در تمام بدن حس شود به دنبال آن، زردی به علت افزایش بیلی‌روبین خون رخ می‌دهد بیماری اغلب در سه ماهه آخر بارداری و به خصوص در کسانی که چند قلو باردار هستند رخ می‌دهد این بیماری زمینه ارثی ودارد و گاه در افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، دیده می‌شود جهت تشخیص این بیماری از بیماری‌های دیگری مثل پره اکلامپسی مسمومیت حاملگی ، هپاتیت یا بیماری‌های پوستی شایع در بارداری که با خارش هستند، باید از آزمایش‌های خونی مثل بررسی آنزیم‌های کبدی اثرات مثبت اندیشی و کلسترول، تحت نظر پزشک استفاده کرد پس از تشخیص، از داروهایی برای کاهش خارش پوستی استفاده می‌شود، اما مهم‌تر آن که این مادران در اواخر بارداری باید تحت نظارت شدید پزشک باشند، چون احتمال زایمان زودرس و مرگ جنین و دفع ونیوم مدفوع جنین در مایع آمنیوتیک آب اطراف جنین ، در این افراد بیشتر است و در اولین فرصتی که جنین رسیده شد، باید اقدام به زایمان کرد تا از این عوارض جلوگیری شود پس از زایمان، بیماری زردی و خارش ناشی از آن از بین می‌رود، اما مثبت اندیشی تلگرام احتمال عود آن در حاملگی بعدی وجود دارد همین طور احتمال بروز بیماری زردی با مصرف قرص‌های جلوگیری از بارداری حاوی استروژن نیز وجود دارد منبع تبیان دوران بارداری جزو مهم ترین دوره های زندگی زنان محسوب می شود و رعایت اصول تغذیه ای صحیح در این دوران، راز سلامت مادر و جنین به حساب می آید یک کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت یک خانم باردار باید بداند از چه موادی و به چه اندازه مصرف کند تا سلامت خود و کودکش تأمین شود زیرا غذایی که مثبت اندیشی+pdf زنان باردار مصرف می کنند منبع اصلی تأمین مواد غذایی مورد نیاز جنین است و با انتخاب مواد غذایی مناسب مادر می تواند به رشد و نمو مناسب کودک خود ک کند دکتر«رضا اکبری» درباره مواد غذایی مورد نیاز مادر و کودک در دوران بارداری اظهار داشت دانه ها منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات ها و منبع اصلی انرژی است و استفاده از آن به شکل نان های غنی شده و غلات سبوس دار توصیه می شود؛ این مواد حاوی ویتامین های گروه، آهن، فیبر و مواد و پروتئین ها و فولیک اسید است وی مثبت اندیشی چیست افزود مادران باردار باید تا حد اان از نان های سبوس دار استفاده کنند به گفته وی، میوه ها و سبزی ها دارای مقادیر زیادی ویتامین ، آهن، ویتامین و فسفات است که مصرف به اندازه همه آن ها در دوران حاملگی اهمیت دارد وی گفت گوشت قز، ماهی، تخم مرغ و حبوبات حاوی مقدار زیادی پروتئین، ویتامین های گروه و آهن است و پروتئین برای رشد کودک به ویژه طی ماه دوم و سوم بارداری ضروری و مهم است

وی ادامه داد زنان باردار باید توجه داشته باشند که ماهی علاوه بر پروتئین، جملات زیبا درباره مثبت اندیشی منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا است که به رشد جنین ک می کند ولی از مصرف ماهی های حاوی جیوه باید به طور قطع خودداری کنند «اکبری» تصریح کرد مصرف آب برای نقل و انتقال مواد غذایی به جنین ضروری است و تأثیر مهمی در سلامت مادر و جنین دارد و البته در دوران بارداری، مصرف نوشیدنی های حاوی قند به دلیل افزایش وزن خیلی توصیه نمی شود وی درباره مصرف محصولات لبنی نیز بیان کرد با توجه به پروتئین و ویتامین که در محصولات لبنی وجود دارد، خوردن شیر کم چرب، مثبت اندیشی در قرآن ماست، دوغ و پنیر در این دوران توصیه می شود وی خاطر نشان کرد بدن به مقدار کمی به چربی ها و شیرینی ها نیاز دارد و با توجه به نیاز بدن به این مواد، می توانید حجم و وعده های غذایی را کاهش دهید و از مواد غذایی کم چرب و کم شیرین نیز استفاده کنید وی تأکید کرد همیشه باید به خاطر داشته باشید که قبل از استفاده از هر نوع دارو، ویتامین و مل، باید با پزشک مشورت کنید و خودسرانه هیچ دارویی را به ویژه در دوران بارداری مصرف نکنید منبع خراسان نیوز


تغذیه در دوران بارداری، راز سلامت مادر و جنین